Volby do školské rady za rodiče žáků školy dne 11.9.2024

Vážení rodiče,

ve středu 11.9.2024 školního roku 2024/2025 proběhnou volby do třetiny školské rady – za zástupce rodičů. Školská rada je orgán školy umožňující zákonným zástupcům nezletilých žáků, pedagogickým pracovníkům školy, zřizovateli a dalším osobám podílet se na správě školy. Více informací můžete najít zde: Školská rada | Základní škola Satalice (skolasatalice.cz)

Současná školská rada složená z rodičů Ing. Milady Klubalové, Ing. Terezy Podzimkové a Ing. Jiřího Fialy ukončuje ke konci června své zvolené tříleté období. Rádi by poděkovali všem za důvěru při spoluřešení osobních záležitostí mezi školou a rodiči. Dále Spolku Satalická škola za poskytnuté finance na nápad polepu vnitřního schodiště, nového venkovního herního prvku a namalovaných her na chodníku.

Za členy školské rady: Ing. Tereza Podzimková

Případné nové kandidáty prosíme o vyjádření svého zájmu o členství ve školské radě prostřednictvím komunikační platformy Bakalář nebo email: vocadlova.daniela@skolasatalice.cz kdykoliv od obdržení této zprávy.

Volby proběhnou prezenčně před zahájením prvních třídních schůzek dne 11.9.2024 od 18.00 hodin školního roku 2024/2025, aby se mohli zapojit také rodiče z prvních tříd. Jména kandidátů zašleme přes Bakaláře a školní web nejpozději v úterý 10.9.2024.

Za základní školu:
Ing. Daniela Vočadlová, ředitelka školy