Kroužek anglického jazyka

Dobrý den,

jmenuji se Martin Bosák a od nového roku povedu na základní škole v Satalicích kroužky angličtiny. Je mi 28 let a v současné době působím již 3. rokem jako učitel na základní škole. Několik let jsem také vyučoval volnočasové kroužky brigádně. Zkušenosti mám i s doučováním dospělých. Praxi tak mám se všemi věkovými kategoriemi. Vlastním Cambridge certifikát C2. Pokud byste se o mně a mé výuce chtěli dozvědět více, nebo měli zájem o soukromé lekce, můžete více informací najít na mých webových stránkách www.englishboost.cz.

Termín kroužku jsem nastavil takto: Čtvrtek: 14:00 1.-2. třída, 15:00 3.-4. třída, 16:00 5.-6. třída, 17:00 7.-9. třída.

V případě, že by vám termíny nevyhovovaly, ale o kroužek máte zájem, neváhejte a kontaktujte mě. Třeba Vás bude více a termín buď přesuneme, nebo v případě velkého zájmu otevřeme další třídu.

Ve spolupráci se ZŠ Satalice jsem si pro prvních 10 zájemců připravil slevu 10 % na kroužky/lekce. Pokud Vás tedy moje nabídka zaujala, neváhejte a přihlaste se. Budu se těšit na všechny nové studenty! A oni se zas mohou těšit na zábavnou, hravou a moderní angličtinu.

S pozdravem a přáním hezkých prázdnin,
Martin Bosák